Twilight re-read-a-thon

In augustus komt er eindelijk een nieuw boek van Stephenie Meyer! Midnight Sun volgt het verhaal van Twilight vanuit het perspectief van Edward Cullen. Voordat het boek uitkomt organiseren @bookaddictnl, @booksandsparkles en ik een re-read-a-thon van Twilight in juli, zodat we goed up-to-date zijn voor Midnight Sun. Doe jij mee?

Hoe kan ik meedoen?

Om mee te doen hoef je enkel het account @twilightreadathon te volgen op Instagram. Hier plaatsen we leuke content over Twilight, zoals quizjes en mooie foto’s.

1 juli starten we met het lezen van Twilight. Of je het nou voor het eerst leest of voor de honderdste keer, iedereen is welkom! Lezen doen we op ons eigen tempo gedurende maand en er zitten geen data aan vast. Het maakt ook niet uit in welke taal je het leest, zelf ga ik Twilight voor het eerst in het Engels lezen.

Fotochallenge

Naast het herlezen hebben we in samenwerking met de uitgeverij van Twilight, Best of YA, een leuke fotochallenge bedacht. Deelname is niet verplicht maar er wordt wel een toffe prijs verloot onder de deelnemers!

Elke week in juli is er een fotochallenge met een bijbehorende vraag. Je hebt elke week tot en met vrijdag de tijd om deze te posten in je feed. Let er wel op dat je @bestofya en @twilightreadathon tagged. Staat je account op privé? Vraag dan even of @twilightreadathon je volgt, zodat we je foto’s kunnen zien.

Ik ben heel benieuwd naar alle mooi foto’s van iedereen en heb ook zin om zelf aan de slag te gaan!