Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog! Dit is mijn allereerste post, dus het leek me wel leuk om mij even voor te stellen. Mijn naam is Sofie en ik ben 24 jaar. In dit artikel vertel ik wat meer over mijzelf, mijn intresses en welke content je op deze website kunt verwachten.

Al voordat ik zelf kon lezen hield ik ontzettend veel van verhalen en toen ik het eenmaal zelf kon was ik niet meer te stoppen. Boeken maken een groot deel uit van mijn leven, want niet alleen lees ik graag boeken in mijn vrije tijd, ik volg ook de master Cultural Analysis: Literature & Theory aan de universiteit van Leiden. Mijn favoriete genres zijn Young Adult literatuur en Fantasy, maar eigenlijk lees ik alles wat los en vast zit. Op deze website plaats ik recensies, boekentips en meer!

Naast lezen, schrijf ik ook graag. Ik ben bezig met het schrijven van mijn eerste YA boek, geinspireerd door de geschiedenis van Wales. Ook schrijf ik korte verhalen, die ik af en toe op deze website plaats. Volg mijn proces van idee tot boek in mijn schrijf-updates.

Daarnaast hou ik ook van fotografie. Ik ben erg actief in de ‘Bookstagram’ community en plaats regelmatig content op mijn Instagram account, @books_o_sofie.

Samenwerken? Neem dan gerust contact met mij op!