De ‘Wie ik gisteren was’-tag

Op 16 maart verscheen mijn recensie van het boek Wie ik gisteren was van Pamela Sharon. Om de verschijning van dit boek te vieren organiseerde uitgeverij Moon een blogtour en vandaag is het aan mij de beurt om iets te plaatsen. Speciaal hiervoor maakte ik de ‘Wigw’-tag, lees hier meer!

Yara ontsnapt graag aan de werkelijkheid door het spel Evol te spelen. Naar welke fictieve wereld zou jij willen ontsnappen?

Ik zou denk ik wel wat tijd willen doorbrengen in Velaris, uit de A Court of Thorns and Roses boeken. Ik zou hoe dan ook naar een fantasiewereld willen gaan.

Naar welke fictieve wereld zou je absoluut niet willen ontsnappen?

Het eerste wat in me opkomt is The Hunger Games, want dat lijkt met toch wel heel luguber. Ook al is het een van mijn favoriete trilogieën, ik zou de wereld ervan niet overleven denk ik.

Speel jij graag games en zo ja welke?

Vroeger wat meer dan nu, omdat ik er nu minder tijd voor heb, maar ik speel graag Sims. Net als Yara kan ik me daar echt helemaal in verliezen.

Het spel Evol lijkt zo echt dat het aanvoelt als een alternatieve werkelijkheid. Welk boek doet jou tijdens het lezen vergeten wat de werkelijkheid is?

Ik kan altijd helemaal opgaan in de boeken van Sarah J. Maas en Cassandra Clare, maar ook de Percy Jackson boeken en de boeken van V.E. Schwab zorgen ervoor dat ik de wereld om mij heen even vergeet.

Yara heeft CVS, Chronisch vermoeidheidssyndroom en ze heeft veel rust nodig om de rest van de tijd te kunnen functioneren, maar ze mag ook niet overdag slapen omdat dat haar slaapritme door de war gooit. Wat doe jij, naast slapen, om weer op te laden als je moe bent?

Als introvert persoon heb ik altijd veel tijd nodig om weer op te laden en dit doe ik graag door mijn hobby’s uit te oefenen. Ik hou bijvoorbeeld van journaling, bakken en natuurlijk lezen!

Yara’s vader houdt veel van koken en gebruikt eten als zowel een oplossing voor problemen, als om de leuke momenten te vieren. Wat is voor jou het ultieme comfortfood?  

Ik vind eten dat je met een lepel kan eten altijd het ultieme comfortfood, zoals bijvoorbeeld soep. Ook een van mijn lievelingsdingen om te eten is een risotto naar recept van Jamie Oliver, voor mij hét ultieme comfortfood!

Yara wordt vrienden met Amir, een personage in het spel Evol. Met welke fictieve persoon zou jij goed bevriend kunnen zijn?

Ik denk dat ik goed zou kunnen opschieten met Simon Lewis van The Mortal Instruments, hij is wel één van mijn favoriete personages. Daarnaast lijkt het me wel heel leuk om onderdeel uit te maken van het vriendengroepje in The Raven Boys en om dan samen allerlei mysteries op te lossen.

Tot zover mijn bijdrage voor de blogtour van Wie ik gisteren was, ik vond het heel leuk om er aan mee te doen! Neem gerust de vragen van deze tag over en tag me er vooral in, want dat vind ik heel leuk om te zien. Morgen is het de beurt aan @booksanddreams, dus hou haar Instagram en blog zeker in de gaten!

Dit artikel gaat over een recensie-exemplaar dat ik gekregen heb van Uitgeverij Moon. Mijn recensies bevatten mijn eigen, oprechte meningen.